Alla inlägg den 12 februari 2009

Av sanna - 12 februari 2009 19:46

Nu har jag vilat o tagit det lugnt sen jag skrev förra inlägget. Var bara en snabbis på Apoteket o då köpte jag med en pizza hem också. Orkade bara inte laga nån mat idag. Den räcker ju till tre måltider nu sen jag gjorde min GBP operation också så jag slipper stå vid spisen imorgon också. =) Rätt gött o slippa det ibland.

Nu kl 20 ska jag kolla på Big medicine på tv4+. Rätt intressant tycker jag då det handlar om just såna som vill viktoperera sig. Eller rättare sagt om en far o hans son som är läkare o har specialiserat sig på såna operationer. Men man följer ju en del av deras patienter också.

Bäst jag avslutar här för programmet börjar ju om 8 minuter o jag ska värma lite pizza innan. =)

Av sanna - 12 februari 2009 15:59

Nu är hela lägenheten skinande ren. Tog det sista idag o det var badrummet o det slet hårt på kroppen. Nu ska här vilas resten av dagen. Eller ja jag måste till Apoteket men dit är det 250 meter så... Sen ska jag lägga mig på soffan o läsa lite. Måste kanske fixa mig nått o käka innan. Har inte ätit nått på hela dan kom jag just på. :) Imorgon har jag tvättstugan o världens megatvätt så jag lär inte vara sysslolös då heller. Men i helgen ska jag bara SLAPPA!!! 

Ovido - Quiz & Flashcards