Alla inlägg den 16 februari 2009

Av sanna - 16 februari 2009 19:58

Ja då var det kväll. Dagen har rullat på i ett lugnt tempo. Läste lite i boken förut o den är bra o svår att lägga ifrån sig. A kom hem vid 17 o då åt vi lite. Sen har jag suttit på msn i flera timmar. Hmm!! =) Men nu ska jag stänga av datorn för idag o kolla på Familjen Annorlunda på tv 4.

Har frusit hela dan idag trots att elementen kokar.


Av sanna - 16 februari 2009 14:16

Hittade denna droppe hos Annelie jag adopterat den gör det du med...


Genom att adoptera denna droppe

och placera den på din hemsida/blogg,

så visar du sympati för alla utnyttjade

barn som finns på vår jord. Droppen är

en symbol för alla tårar som fälls jorden

runt av barn som lider i sin ensamhet.


Av sanna - 16 februari 2009 13:37

Lyckades skära mig i tummen o pekfingret i morse då jag gjorde frukost. Fingrar blöder ju så mycket. Såren är inte djupa men jag får ändå ha plsåter så det är inte lätt o skriva här nu. Det retar migs å bara att jag är så klantig jämt. O jag som både ska skala potatis o diska o sånt idag. Lär väl få byta plåster massor idag då de lär bli blöta. Jaja...

Idag kommer A hem efter en vecka hos sin pappa. Alltid lika kul då hon kommer hem. Känns inte lika ensamt då ju. Även om hon snart är myndig o klarar sig själv så blir det lite mer rutiner genom att mat ska lagas etc. Idag blir det hemmagjort mos o falukorv.

Bokreakatalogen kom med posten idag. =) Som vanligt har jag ju inte råd o köpa nått. En fattig ensamstående sjukpensionär har ju inte det tyvärr. Men läsa o se om jag hittar nått intressant kan jag ju göra. O sen kolla om boken/böckerna finns på bibblan.  O förresten så läser jag ju aldrig böckerna merän en gång så varför då köpa dem?!

Nej nu ska jag ta o göra mig en macka. Magen kurrar. Sen ska jag sätta mig här o läsa lite bloggar =)

Ovido - Quiz & Flashcards