Alla inlägg under februari 2009

Av sanna - 4 februari 2009 20:33

På lördag är det 10 månader sedan jag gjrode min gastric by pass operation. =) En operation jag inte har ångrat en enda sekund o inte har jag mått dåligt en enda sekund efteråt pga av operationen iaf. O numera kan jag kalla mig normalviktig. Jag normalviktig. Känns helt sjukt o skriva det. Är ju 23 år sen senast jag var det.

Av sanna - 4 februari 2009 19:53

Är så trött ås jag vet inte vad. Men det var ju en viss anspänning innan mötet idag. Man vet ju aldrig då Försäkrningskassan är inblandad. Men det gick så bra som jag innerst inne trodde det skulle göra. F ska få träff arbetsterapeut några ggr. Hon ska bedömma om han är mogen för arbetslivsinriktad rehabilitering än. Dvs om han är mogen för detta 10 timmar i veckan som är minimikrav isåfall. Alla är vi tveksamma till om han klarar det än. Tom FK är det o de brukar ju vilja ha ut folk så snabbt som möjligt i detta eller i arbete.

När jag kom hem efter mötet satte jag på datorn o skulle äta lite yougurt. Men måde så illa o blev så yr o trött så jag fick lägga mig. Skulle bara vila en LITEN stund men vaknade 1½ timme senare av att A kom hem från skolan. Hade väl sovit ändå längre annars men tur hon väckte mig för annars lär väl inte jag somna ikväll. Mådde rätt okej då jag vaknade o följde med A till pizzerian. Hon skulle köpa hem en kebabtallrik. Då vi kom hem diskade jag o åt lite o nu har jag suttit här vid dator en stund. Men nu åtevänder illamåendet o yrseln lite o även huvudvärken. Tänk att man inte ska orka med nått enda utöver det vanliga. Men så är det ju tyvärr att leva med fibromyalgi o ME. Ja framförallt ME:n är det nog som spökar till det rejält för mig idag. Usch då nu gnäller jag nästna lite här. Ligger ju inte riktigt för mig så bäst jag avslutar skrivandet för ikväll. Tack alla som lsäer o eventuellt kommenterar.

Av sanna - 3 februari 2009 20:55

A vaknade vid halv sju ikväll men tyvärr har hon en del huvudvärk kvar. Hoppas det inte blir ett nytt migränanfall snart. Hon kunde iaf äta lite pasta carbonara ikväll efer 26 timmar utan mat. Jag har också lite huvudvärk nu men det beror nog på sömnbrist. Vi har precis kollat på Mästarans mästare på tv1 . Nu ska jag kolla på friidrott på fyran. Hoppas vi får sova inatt både jag o A.

Av sanna - 3 februari 2009 15:42

Inatt hade A världens migränanfall som inga mediciner hjälpte emot =( så vi satt uppe typ hela natten. Nu sover hon o hon får sova tills hon vaknar. Finns ju en risk att migränen kommer tillbaka om jag väcker henne.

Har tvättat hela dan o jag ska strax gå ner till tvättstugan o hämta upp det sista. Men först ska jag gå bort till bibblan o hämta en bok som jag har reserverat. Författaren heter Mons Kallentoft. Han har gett ut två böcker vad jag vet o jag har läst hans andra, Sommardöden, o nu ska jag läsa den andra men den minns jag inte titeln på just nu. =) Hihi!!

Så sen lär det bli soffan o boken som gäller =)

Av sanna - 2 februari 2009 17:47

Idag är värken nästna omänsklig. Vad gör man? Bara o stå ut. Är trött också givetvis för det hör ju till o känner mig även ledsen.

Har varit o hämtat mina nya linser idag men jag undrar om han verkligen har beställt rätt styrkor på dem. Jaja återstår att se då jag sätter i ett nytt par imorgon om jag kommer att se bra eller inte.

Har varit på Mc Donalds idag o käkat med F. Han bjöd till o med sin gamla mamma. =) Han verkade betydligt gladare idag. :-)

Sen var jag med A o köpte hårfärg. Var ju meningen att vi skullle fixa till hennes hår ikväll men hon mår inte bra. Hon har ju varit förkyld mer eller mindre i ½ år nu. Måste ringa vårdcentralen imorgon så de får kolla upp henne. Hon orkar ju med nöd o näppe med skolan. O krupphostan kom tillbaks idag också. Nu ligegr hon o sover en stund. Ska väcka henne om en timme så hon kan sova inatt sen.

Läser en så bra bok nu. Inspärrad av Teresa Cooper. En självbiografi. Otäck o hemsk. En ung tjej som fick kämpa mot de mest avskyvärda missförhållanden i det system som var tänkt att skydda henne. Om misshandel o utnyttjande på ett boende som de sociala myndigheterna i England har. Tänk att sånt hände på 80-talet. Hon blir tex svårt neddrogad. Har bara ca 30 sidor kvar nu så jag bara MÅSTE läsa ut den nu.

Av sanna - 1 februari 2009 22:30

Idag har vi haft kalas här för P som fyller 21 år just idag. =)

Han har för trångt i sin lägenhet så vi fick vara hemma hos mig. =)

Han verkade nöjd både med kalas o presenter. O tackade mamma för att vi kunde vara här-. =) Värmer ett modershjärta även fast det var en självklarhet för mig att vi kunde vara här.

Barnens lillkusin som blir 4 år i april var här så jag fick gosa en del. =) Fasters lille goding, busunge o solstråle. =)

Efter att jag röjt upp här o diskat efter kalaset så la jag mig o läste lite. Var totalt slut i hela kroppen. Knäna värker så jag blir galen idag. =( Ska nog lägga mig o läsa lite till nu o sen 00.10 ska jag se på Law and Order innan jga ska sova.

Imorgon ska det tydligen färgas hår här igen på A. Svart med röd lugg o underhåren i nacken ska också vara röda. O det blir ju jag som får sköta färgningen som vanligt. =)

Ovido - Quiz & Flashcards